Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Merken > Dames > Badmode > Sculptresse > 8 x trendtinten voor dit najaar in lingerie & nightwear
prev next

8 x trendtinten voor dit najaar in lingerie & nightwear

Dit seizoen brengt de lingeriewereld kostbare kleuren naar je lade. De merken raakten geïnspireerd door heldere edelsteentinten zoals saffierblauw, amethyst en smaragdgroen, afgewisseld met aardetinten zoals bruin en roestig oranje. De trendkleuren kunnen dit seizoen bovendien verrassend mooi met elkaar gecombineerd worden. 

 

Smaragdgroen is dé trendkleur voor deze herfst. De bijbehorende edelsteen zou een herstellende werking hebben, onder andere voor de huid. Naast smaragdgroen doen ook mos- en grasgroen het goed, net als verschillende andere frisse groentinten.

 

De levendige kleur saffierblauw wordt dan weer met wijsheid gelinkt. Alleen maar extra redenen om dat mooie setje aan te schaffen, nee?

 

Het delicate rozenkwarts staat voor universele liefde. Zo zou de edelsteen vertrouwen en harmonie in relaties herstellen en onvoorwaardelijke liefde aanmoedigen. Niet slecht!

 

Het opvallende amethyst is een diep violet dat het lichaam zou reinigen van negatieve energie en invloeden. Positive vibes only!

 

Naast de edelsteentinten die dit seizoen helemaal hip zijn, staan ook allerhande soorten bruin in de spotlight, zoals chestnut en toffee. Tot slot is ook roestig oranje helemaal in de mode.

 

Setjes of homewear shoppen? Het kan in de lingeriespeciaalzaken, die ondanks corona toch nog voor je klaarstaan. Zoek op merk, naam of regio in onze store locator en contacteer de winkel voor een bestelling!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte