Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Merken > Dames > Badmode > Tommy Hilfiger > Valentijncadeautips voor de liefste man of vriend
prev next

Valentijncadeautips voor de liefste man of vriend

Hoewel liefde elke dag gevierd mag worden, springt één dag er toch bovenuit: 14 februari. Om je partner met Valentijn te tonen dat je aan hem denkt, zocht Lingerienet de leukste cadeautips voor je uit. Met een boxershort doe je nooit iets mis, maar welke is nu écht fijn en origineel om te ontvangen? Enkele suggesties.

 

Vind je een item leuk? Check dan hier waar je het kan kopen.


Elegant patroon

Houdt je lover van een elegante print, maar hoeft dat geen hartjesprint te zijn? Voor die man raden we de boxershort van Huber aan. De paisleyprint in een warm kleurenpalet is een mooi cadeau voor de modebewuste man.

 

Hartjes all the way

Zijn er voor jou nooit genoeg hartjes om je lief te tonen hoe graag je hem ziet? Wie weet breng je de boodschap wel over met de boxershorts van McAlson of Tommy Hilfiger

 

Ook in de boxer van Impetus zitten hartjes verwerkt, subtiel verborgen tussen een blauw-witte schakelprint. Leuk voor de man die romantisch is, maar dat niet graag té duidelijk toont. Deze stijlvolle boxershort is gemaakt van katoen en elastaan.

  

Origineel verpakt

Wil je echt voor iets origineels gaan? Probeer dan de Gift Tubes van Muchachomalo. Ideaal om te geven aan je man, vriend, of geheime liefde. De tubes worden geleverd als 2-pack met verschillende kleur- en woordcombinaties. Het merk wil je namelijk een handje helpen om de juiste boodschap over te brengen. ;)

 

De woordcombinaties zijn: “Love You, Love Me, Think of You, Think of Me, Kiss Me, Kiss You”. De tubes bevatten 2 solid light cotton boxer shorts (met 170 gram katoen).

 

Mwah

Kusjes à volonté voor jouw lieveling? Ga dan voor de boxershort van Hom. Hom is een fashion merk dat, zoals de naam zegt, speciaal voor de man is ontworpen.

  

Een man met een gouden hart

Voor de man met het gouden hart is de boxershort met gouden rand van Skiny wel erg geschikt. Schrijf er een kaartje bij om de symboliek uit te leggen et voilà, jij hebt een origineel valentijnscadeau!

 

Voor meer valentijnstips, klik hier. Hou ons platform in de gaten voor nog meer inspiratie en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen.

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte