Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Merken > Dames > Badmode > Wolford > Betoverende benen
prev next

Betoverende benen

Zomerse temperaturen, ok, maar het is nog te vroeg om je benen te onderwerpen aan de kritische blik van de medemens? Dan kan je je maar beter verdiepen in de tips & tricks die WOLFORD meegeeft deze zomer.

- Kousen helpen oneffenheden op je benen te verbergen, zoals blauwe plekken, spataders en sinaasappelhuid. Kies voor een lichte en poederkleurige panty.

- Spaar een zonnebankbeurt uit en ga voor een transparante, vleeskleurige panty die dicht bij je eigen huidskleur ligt. Ga niet voor een tint bruiner: dat is een echte no go!

- Vergeet bodylotion om een mooie glans op je benen te toveren: shiny panty’s do the trick…

- Leuke motiefjes zoals de gekleurde polkadot fleuren je benen in no time op. Ze geven je outfit een instant speelse touch.

- De panty’s van Wolford geven extra ondersteuning. Ideaal dus bij het dragen van zomerjurkjes in flinterdunne stofjes.

- Netkousen zorgen voor een optisch slanker been en zijn op warme dagen comfortabel om te dragen.
Ook kousenmerk FALKE draagt zijn steentje bij om de wereld wat kleurrijker en vrolijker te maken. Met de Pure Shine collectie pakt het merk uit met een reeks van 6 modekleuren: Cream, Ice, Peppermint, Lilac, Candy en Lobster.

Ook met de panty's van HYD krijgen je benen de nodige aandacht. Dit 100% Italiaanse luxemerk staat bekend voor zijn kwaliteit en exclusiviteit.


Meer info: www.wolford.com - www.falke.com - www.hyd-hyd.com


     
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte