Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Merken > Dames > Corsetterie > Björn Borg > CADEAUTIPS: Dit geef je hem met Kerst
prev next

CADEAUTIPS: Dit geef je hem met Kerst

De temperaturen zakken, de nood aan gezelligheid stijgt en op veel plaatsen worden de kerstboom en de lichtjes al van onder het stof gehaald. Het valt niet te ontkennen: de winter komt eraan. En dus ook... de kerstperiode!


Hieronder presenteren we de tofste kerstcadeaus voor mannen: of het nu om je vriendje, je echtgenoot of (groot)vader gaat. En of dat nu een grappige kerstfan, een sportieveling een fervente reiziger, een altijd-even-stijlvolle man, een filmfanaat of de 'koning' te huis is, alle mannen glimlachen om deze cadeaus.

 

Zie je een product dat je aanstaat? Kijk dan op onze store locator waar je het kan vinden.


De grappige kerstfan

Voor gezellige prints in kerstsfeer kan je dit seizoen bij zowel Burlington als Björn Borg terecht. Zo zijn gezellige sokken in kerstkleuren altijd een goed idee. Wat boxers betreft, kan je kiezen tussen sterren, vuurwerk en een grappig oogjesmotief van het merk Soy.

 

De sportieveling

Als je vriend of papa een echte skifanaat is, is de short met skimotief van Arthur geschikt. Leuk om in te chillen en je tegelijkertijd sportief in te voelen ;).

 

Doe ook zeker nog mee aan onze wedstrijd van Falke om een paar retro skikousen te winnen. Voor jezelf of om cadeau te geven!

 

De fervente reiziger

Is de man waarvoor jij een cadeau zoekt een echte reiziger? Dan is dit handiger travel setje iets voor hem. Falke brengt in samenwerking met Lufthansa dit vliegtuigpakketje met zakdoek en reissokken uit. Het Spaanse merk Massana brengt dan weer een elegante pyjama met vliegtuigmotief. Op véél reizen in het nieuwe jaar!

 

De altijd-even-stijlvolle man

Bij Aubade vinden stijlvolle mannen dit seizoen een roze boxershort in de Bow collectie van Aubade x Viktor & Rolf. Ook het Belgische Mc Alson brengt, zoals altijd, weer elegante boxers met een grappige knipoog voor de stijlvolle man. Ook kleinere jongens vinden hier het hipste ondergoed.

 

De filmfanaat

De boxer met ET-print van A-dam Underwear zal bij de filmfanaten echt in de smaak vallen. Het item komt samen met een andere boxer met grappige kreeftenprint.

 

De 'koning' te huis

Wil je scoren met een leuke ‘king’ pyjama? Dat kan bij het merk Doctor Nap. Ook twinnen is mogelijk als 'king', 'queen', 'prince' en 'princess' (je vindt het merk in deze winkel).

 

 

Nog meer knusse tips of inspiratie voor kerstcadeaus? Hou onze websitefacebookpagina en Instagram in de gaten. Ontdek hier alvast de mooiste kerstlingerie in verschillende tinten rood. Hier vind je knusse kerstmode voor het hele gezin om lekker in te cocoonen!

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte