Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Merken > Dames > Corsetterie > Björn Borg > Doe mee met de Björn Borg home workouts
prev next

Doe mee met de Björn Borg home workouts

Björn Borg wilt mensen inspireren om ‘meer’ te zijn, door hun geloof dat sport je geest kan beïnvloeden. Het merk draagt dan ook de boodschap uit dat iedereen alles kan worden wat hij/zij wil. 

 

Om ook de komende weken actief te blijven, voorziet Björn Borg dagelijks filmpjes van de merkambassadeurs om iedereen te helpen in beweging te blijven, vanuit je eigen huis.


Zo helpt ambassadeur Yannick Somers je bijvoorbeeld met zijn abs circuit (zie deze video) en vind je nog veel meer home work out video’s op de sociale media van Björn Borg

 

Iedere vrijdag roept Björn Borg daarnaast ook zijn personeel op om samen te sporten en, ja hoor, dit is zelfs verplicht. Zweet daarom zelf iedere vrijdag mee met de virtuele versie van Sports Hour, op de instagrampagina van het merk.

 

Hoe blijf jij gezond? Vertel het ons hier

 

In deze winkels vind je Björn Borg. Koop alvast een waardebon als je favoriete winkel gesloten is of wacht even tot na de coronacrisis en steun zo de lokale ondernemers.

 

 

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte