Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > 3 x comfy en Belgisch in de bloemetjes
prev next

3 x comfy en Belgisch in de bloemetjes

Naar jaarlijkse gewoonte zet de Week van de Belgische Mode onze nationale pareltjes in de spotlights. En terecht! Het Belgische lingerielandschap heeft een mooi aantal merken op de kaart gezet. 

 

Vandaag delen we graag enkele Belgische collecties die nú in de speciaalzaak hangen en die jouw herfst en winter alleen nog maar gezelliger zullen maken.

 

Luxehomewear label Alice et Maman

Duurzaam, Belgisch en met een groot hart voor geraffineerde details en draagcomfort met grote D. Alice et Maman is ook dit seizoen helemaal mee met de nieuwste trends!

 

Modieus, creatief en duurzaam: Bamboo Belgium

Bamboo Belgium brengt tijdloze nacht- en huiskleding van duurzame bamboe, fair geproduceerd in Europa. Bamboe is een hernieuwbare en aangename grondstof, goed voor zowel mens, dier als milieu. Van de vezels van bamboe wordt een aangename, heerlijk zachte en comfortabele stof gemaakt, ideaal voor deze collectie tijdloze basics.

 

Schitteren met de huispakken van GL-Amour 

Het Belgische GL-Amour Homewear kende op korte tijd een grote groei en is ondertussen een gevestigde waarde in de lingeriebranche. Voor herfst/winter 2021 brengt het merk het beste uit twee werelden samen. Enerzijds tijdloze eenvoud met subtiele details die de ingetogen, knusse sfeer van Scandinavië weerspiegelt, anderzijds luxe uitstraling door streelzacht fluweel in vijf warme kleuren. En dat op en top Belgisch! 

 

Krijg je, net als wij, maar niet genoeg van Belgische lingerie? Check dan ook onze andere overzichtsartikelen hier en hier of lees over de nieuwigheden van Eskimo en Ocean Couture.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte