Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > 4 lingerietips voor de feestdagen
prev next

4 lingerietips voor de feestdagen

Voor de feestdagen willen we er allemaal op ons best uitzien: al glitterend, versierd of net strak in het pak. Daarbij mogen we zeker onze onderste laag kledij niet verwaarlozen. Hieronder enkele tips over lingerie voor de feestdagen, voor elk wat wils!


1. Shapewear voor onder die party dress

Feest- of winterkilootjes die we nu liever niet laten zien, zitten veilig onder een laagje shapewear. Onder meer bij het merk Unabella vinden we onderkledij terug die naast vormend ook vrouwelijk is.


2. Sierlijk versierd

Niet alleen de Kerstcadeautjes moeten in deze periode van strikjes voorzien zijn. Zo zien we bij Selmark strikjes in gouden lint en bij Empreinte rode strikjes in combinatie met andere tierlantijntjes. Merken als Chantelle en Triumph gaan een ander decoratief pad op, namelijk dat van de roze rozen en andere bloemenmotieven.


3. Shiny…

Om assorti te zijn met de lichtjes en het vuurwerk van Oud op Nieuw, kan er gekozen worden voor een sprankelende onderoutfit. Zo komt Hanky Panky bijvoorbeeld met een setje met opvallende, gouden franjes. Voor wie liever assorti is met het prachtige sneeuwlandschap, brengt Féraud sneeuwwitte nachtkledij, waarvoor vele harten zullen smelten.


4. Of net iets meer onthullend?
Om een volledige look in Kerstsfeer te bekomen, hoeven we niet altijd héél veel stof te gebruiken. Verschillende huidonthullende stukken komen in de kleuren rood en zwart, zoals de elegante lingerie met stukjes kant van After Eden.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte