Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > 6 tips voor sporty mama's
prev next

6 tips voor sporty mama's

Een gezonde levensstijl is van onschatbaar belang en het aanbod leuke sporten groeit dan ook elke dag. Is sporten voor jou toch meer een must dan een lust, dan helpt het zeker om te beginnen met een leuke én comfortabele outfit. Hieronder 6 aanraders

 

  • Misschien krijgt de nieuwe PrimaDonna Sport je wel uit je luie zetel. Dit Belgische lingeriemerk, gekend voor grote cupmaten, lanceert niet alleen een collectie trendy sportbeha's met de gekende PrimaDonna-pasvorm maar voegt daar nog een reeks matching sporttops - en broeken aan toe.
 
  • Wie zeker niet in het rijtje van deugdelijke sportlingerie mag ontbreken is Anita. Het is alom geweten dat het Duitse lingeriemerk specialist is in lingerie die optimale steun en comfort biedt in specifieke gevallen zoals zwangerschap, mastectomie, diepe cups en dus ook sportbeoefening.

     

  • Ook nieuw op de markt is de sportlijn van het corsetteriemerk Chantelle. Naargelang de intensiteit van de sport die je beoefent heb je keuze uit 3 verschillende modellen.
 
  • Ook de Triaction Sportbeha van Triumph verenigt probleemloos stijl en comfort tijdens het sporten. Met beha's in verschillende pasvormen vind je zeker een model dat jou als gegoten zit. De Triaction in actie? Check deze video.

 

  • Het Britse lingeriemerk Freya is gespecialiseerd in diepe cups en die kennis wordt uiteraard meegenomen in de sportlijn Freya Active.
 
  • Panache sluit het rijtje. Dit Britse label biedt ook een collectie comfortabel, mooi en functioneel sportondergoed aan waarin innovatie en modieuze durf centraal staan. 

 

We zijn ervan overtuigd dat met een van deze trendy sportbeha's en een hippe outfit die workout al meteen een stuk plezieriger wordt!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte