Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Badpakken zijn in: nieuwe collecties Anita en Rosa Faia
prev next

Badpakken zijn in: nieuwe collecties Anita en Rosa Faia

Deze zomer kiezen de merken Anita en haar 'zusje' Rosa Faia voor een kleurrijk aanbod dat doet verlangen naar blote benen, ijsjes likken en zonnebaden met een grote rieten hoed. Ontdek hun nieuwe collecties!

 

Anita Since: elke vrouw in de mode

De nieuwe collectie van Anita since 1886 biedt functionele en veelzijdige ontwerpen tot maat 60. Van minimalistisch tot mondain, steeds modieus en elegant met de welgekende fitting van Anita. 

 

De gebruikte materialen werken afslankend én ze steunen het vrouwelijke silhouette perfect. In de nieuwe collectie zitten 13 expressieve thema’s met bikini’s, tankini’s, badpakken en matchy cover-ups.

 

Anita Care - stralen met borstprothese

De Anita Care badcollectie is speciaal ontworpen voor vrouwen met een borstprothese en voorziet een betrouwbare pasvorm voor een ontspannen draaggevoel.

Om de modewensen van vrouwen van elke leeftijd te vervullen, werd een veelzijdige collectie gecreëerd: modieuze, flatterende kleuren, uitbundige dessins en geraffineerde snitten vullen elkaar aan.

Door te mixen en matchen is er voor elke vrouw veel speelruimte om haar eigen lievelingslook te creëren. Bijpassende cover-ups maken de collectie compleet.

 

Rosa Faia: vriendin van alle cups

Rosa Faia, op haar beurt, brengt een brede collectie voor A- tot I-cup met functionele features, geraffineerde snits in weelderige speelse patronen en een breed kleurenpalet. Het merk valt op door het groot aanbod aan cupmaten, zoals bij de Big Cup Support, maar ook door bandeautops tot H-cup en vele mix-en matchmogelijkheden (met 11 verschillende modellen slips!).

 

Ook de eco friendly lijn ECO ROSA wordt uitgebreid: sportief, clean, minimalistisch én stijlvol. Een beachlook is pas écht af met assorti cover-up, vandaar het groot assortiment aan blouses en strandjurkjes.

 

Wil je de collecties shoppen? Geef het merk dat je zoekt dan hier in en ontdek de verkooppunten in je buurt!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte