Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Burlington gaat back to the roots met nieuwe sokkencollectie
prev next

Burlington gaat back to the roots met nieuwe sokkencollectie

Met de nieuwe herfst-winter collectie Twisted Heritage gaat Burlington back to the roots. Goed nieuws voor teckel-lovers: ook aan jullie werd gedacht!

 

De focus in de nieuwe collectie ligt op de kenmerkende argyle-patronen en is is geïnspireerd op vier verschillende thema's. Allen doorbreken ze traditionele regels door de beroemde ruit te combineren met verschillende dessins, materialen en kleuren. Zo ontstaat een nieuwe interpretatie van de argyle-ruit. Volg mee in de galerij hierboven!

 

Thema 1: Country Living

Enerzijds zien we Burlington Country voor dames, de kous die een eenvoudig ruitpatroon kreeg met een overlay van elegante bloemen. Anderzijds is er de teckel op Burlington Dachshund (voor dames en heren) die, in combinatie met de iconische ruit, verwijst naar het Britse parochialisme.

 

Thema 2: New Prep

New Prep verwijst naar de typische, Britse country clubs. De sok voor heren Burlington Herringbone Prep, verkrijgbaar in drie kleuren, voegt een snuifje moderniteit toe aan dit thema.

 

Thema 3: Subverted Classics 

Sokje Westminster voor dames is een soft punk versie van de klassieker in zwart en grijs met een fel roze accent. Net als veel andere kousen uit deze collectie, bestaat ook deze in vijf kleuren. 

 

Een van onze favorieten hier is de Burlington Pepita Pearl, pied de poule met parels, die in twee kleuren bestaat. 

 

Thema 4: Heritage Tech 

In dit thema zien we veel details in neon om een futuristische look te creëren. Voor heren is er sok Neon Glencheck in drie kleuren.

 

Zin om te shoppen? Dit zijn de verkooppunten van Burlington.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte