Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Chantelle verwelkomt nieuwigheid in SoftStretch-collectie
prev next

Chantelle verwelkomt nieuwigheid in SoftStretch-collectie

Chantelle, Designer of the Year van 2019, breidt haar SoftStretch-lijn uit met een nieuwe innovatie: een top voorzien van soft cups en een v-neck aan voor- én achterkant.

 

De SoftStretch-lijn, die bekroond is met de Innovation of the Year Award, omvat nu een nieuw bovenstukje dat aanvoelt als een tweede huid, dankzij het gepatenteerde materiaal waarvan ook de onderstukken zijn gemaakt. De pads, oftewel soft cups, zijn niet-uitneembaar en blijven goed op hun plaats zitten, de hele dag lang. Naast deze pads, biedt ook de brede band die zich onder de boezem bevindt extra steun voor de buste.

 

Naadloos en onzichtbaar

Dankzij de naadloze afwerking is de SoftStretch V-Neck 100% onzichtbaar onder kledij. Dit geldt overigens ook voor de andere stuks uit de SoftStretch-collectie. De volledige collectie van SoftStretch is naadloos, ultra-rekbaar en aangenaam elastisch: hierdoor wordt het gevoel van een ‘tweede huid te dragen’ gegarandeerd. De stukken passen zich aan aan jouw lichaam in plaats van andersom. Tops zijn beschikbaar voor A-cup tot en met G-cup.


De v-neck top wordt in april gelanceerd en zal verkrijgbaar zijn in Zwart, Nude en Beige Doré.


In deze winkels in België vind je Chantelle terug. Twijfel je of jouw winkel het merk al dan niet heeft? Geef hen dan een belletje.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte