Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Cocoonen in familiethema? Check deze homewear dan!
prev next

Cocoonen in familiethema? Check deze homewear dan!

De temperaturen zakken, de nood aan gezelligheid stijgt en op veel plaatsen worden de kerstboom en de lichtjes al van onder het stof gehaald. Het valt niet te ontkennen: de winter komt eraan. 

 

En dus ook... de periode van knusse huispakken en comfy onesies! Lees in dit artikel hoe je gezellig kan cocoonen én matchen met de rest van het gezin.

 

Zie je een product dat je aanstaat? Kijk dan op onze store locator waar je het kan vinden.

 

Vamp neemt de hele familie uit skieën, zelfs de hond des huizes mag mee! Rood vormt de basiskleur in de collectie, naast zwart met witte sterren of polkadots.

 

De Franse bulldogprints van Charlie Choe zorgen voor een cool en origineel familiekiekje. Zijn mama en dochter echte Parisiennes? Dan is er ook voor hen een geschikt thema voorzien, boordevol Eiffeltorens. 

 

Allemaal in onesie? Dat kan bij Calida. De warme kleuren doen verlangen naar de kerstperiode en naar gezellige avonden met het gezin. Check vooral de schattige rendier- en sneeuwmandetails op de kinderonesies.

 

En met de warmwear van Hanro behoort kou tot het verleden. De broeken en tops uit de Silk Cashmere collectie zorgen voor een behaaglijk gevoel. Combineer met vest, cardigan of muts voor een afgewerkte outfit. 

 

Pastunette for Men laat zonen extra lijken op hun papa. Zo vader, zo zoon met deze stijlvolle donkerblauwe pyjama's.

 

De blauwgetinte deux-pièce pakken van Arthur zijn sportief met een gezellige twist, zowel bij de haard als buitenshuis.

 

Schattige koala- en muizenprintjes voor het hele gezin zijn dan weer verkrijgbaar bij  de merken Cornette en Italian Fashion.

 

Nog meer knusse tips of inspiratie voor kerstcadeaus? Hou onze website, facebookpagina en Instagram in de gaten. Ontdek hier alvast de mooiste kerstlingerie in verschillende tinten rood.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte