Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Color Up Your Life met Sunflair!
prev next

Color Up Your Life met Sunflair!

Duurzaamheid is dé trend die meer en meer op de voorgrond treedt. Badmodemerk Sunflair steekt deze trend in een kleurrijk jasje in de serie Color Up Your Life. Ook voor jou hebben we goed nieuws, dus lees zeker verder tot het eind!

 

Recycleren, recycleren

Een explosie aan kleuren én milieubewust: alle producten uit de levendige Sunflair-reeks zijn gemaakt van ReNew Cult, een materiaal bestaande uit 82% polyamide en 18% Lycra. Het bijzondere is dat deze polyamide gemaakt is van een 100% gerecycleerde stof!

 

Deze stof wordt voornamelijk gehaald uit oude, achtergebleven vissersnetten, opgespoord op de bodem van zeeën en oceanen en aan land gebracht, waar ze worden ingezet voor recyclage.

 

Kleurenpalet

In de reeks komen zowel badpakken als bikini's voor met prachtig gedecoreerde rug. Er zijn 9 kleuren verkrijgbaar, met onder meer royal blue, roze, terracotta, rood en lichtgroen. Voor wie houdt van een extra vleugje regenboog: de items zijn onderling te mixen en te matchen!

 

Win win win

Wil jij graag een mooie bikini winnen, die ook nog eens lief is voor het milieu? Hou dan Lingerienet in de gaten, want morgen zetten wij een winactie online waarin we 5 bikini's uit deze reeks mogen weggeven!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte