Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Cosabella verwelkomt iedereen met genderneutrale lingerie
prev next

Cosabella verwelkomt iedereen met genderneutrale lingerie

Het Italiaans lingerie- en loungewearmerk Cosabella evolueert voor het eerst sinds bijna 40 jaar voorbij de grenzen van vrouwenmode. Het luxe label richt zich nu op iedereen, ongeacht gender, vorm, tint, identiteit of leeftijd. Er is voor iedereen iets te vinden en voor wie wilt: sommige items kunnen ook genderneutraal gedragen worden.

 

Cosabella staat bekend om creatieve, Italiaanse kwaliteitslingerie en is altijd een leider geweest op de lingeriemarkt; zo waren zij in de jaren ’80 de eerste die mesh als materiaal gebruikten en zaten ze op de eerste rij om ondergoed zonder zichtbare lijnen én kleurrijke lingerie te brengen. Enkele jaren geleden breidde het merk haar maatbereik ook uit om vrouwen van elk model en elke maat te kunnen ondersteunen, met meer dan 22 maten (met o.a. Standard, Extended, Curvy, Ultra Curvy, Beauty en Petite reeksen).

 

Silvia Campello, co-CEO van Cosabella, aan het woord: “Toen mijn ouders dit merk bijna 40 jaar geleden oprichtten, had ik nooit gedroomd dat we de kans zouden krijgen om zo’n breed publiek aan te trekken. We zijn altijd inclusief geweest wat vrouwen betreft en waren er op elk moment in hun leven: van tiener tot bruid en tijdens zwangerschap. Nu is onze missie om inclusief te zijn naar álle mensen en iedereen te helpen zichzelf te omarmen.”

Guido Campello, co-CEO van Cosabella voegt toe: “Ons doel was om de industrie uit te dagen om hun kijk op verschillende lichamen te veranderen en de grenzen voor zelfexpressie te verleggen, op vlak van lichaamsbeeld, seksuele identiteit, gender en leeftijd.”  

 

Vanaf 2 augustus draagt Cosabella een nieuw logo en brengt het label nieuwe productlijnen, stijlen en maten op de markt. Hou Lingerienet in de gaten om alles mee te volgen! 

 

Over de herfst-/wintercollectie van Cosabella

Dit najaar spreekt Cosabella onze wilde kant aan. Het merk neemt ons mee naar nieuwe gebieden met een collectie die geïnspireerd is door safarilandschappen en focust op aardetinten, dierenprints en een natuurkleurenpalet. De ontwerpers vonden inspiratie in de wonderbaarlijke Afrikaanse woestijn en integreren diepe kleuren in de collectie, waardoor een evenwichtig contrast ontstaat. Zebra-, panter- en geometrische prints zullen de jungle weerspiegelen. 

 

Instagram: @shopcosabella

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte