Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > De knapste kamerjassen en kimono's van deze winter
prev next

De knapste kamerjassen en kimono's van deze winter

Nog een kamerjas of kimono nodig deze winter? Check gauw onze selectie in de galerij hierboven.

 

Zie je een product dat je aanstaat? Kijk dan op onze store locator waar je het kan vinden.


Zij

Waar een kamerjas kan dienen om in weg te kruipen of voor een extra laagje warmte, zorgen kimono's voor een elegante uitstraling, al dan niet met veel stof. Gebloemde varianten vinden we bij het Spaanse Promise en bij Bonbon Lingerie, terwijl een luxueuze zwarte variant in Frans kant en pure zijde verkrijgbaar is bij het Belgische merk Judith Lingerie. Verschillende prijscategorieën en voor elk wat wils. 

 

Kamerjassen worden tegenwoordig ver buiten de kamer gedragen. Zo zijn de jasjes van Alice et Maman en het rode vest van Laurence Tavernier al even leuk over je nacthkleed als op een jeans met sneakers. Ook het geruite item van Fida is multi-inzetbaar.

 

Hij

Hanro speelt deze winter zeer goed in op de trend van de multifunctionele kamerjas. In de mannencollectie zijn er namelijk verschillende items te vinden die moeiteloos binnen- en buitenshuis gedragen kunnen worden. 's Nachts en overdag: eindeloze combinaties zijn mogelijk.

 

En voor een comfortabele badjas om in op te warmen, heeft Eskimo de oplossing. Het Belgische merk brengt deze 100% polyester coral fleece peignoir met twee zakken en een striklint. 

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte