Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Deel 1: Welke Valentijnstype ben jij? Ontdek het hier en vind matching lingerie!
prev next

Deel 1: Welke Valentijnstype ben jij? Ontdek het hier en vind matching lingerie!

Tortelduifjes, opgelet! Altijd al willen weten welk Valentijnstype je bent? Ontdek het hier én vind matching lingerie. Ben jij een ‘romantische ziel’, een ‘passionele partner’ of eerder 'lieflijk in pastel'? Dan zijn deze setjes voor jou! Of je Valentijn nu viert met je BFF of je wederhelft, een geschikte lingerieset hoort erbij op het feest van de liefde.
 

Romantische ziel

Bij romantische zielen horen rozen en tijdloos rood. Ben jij een echte romanticus? Dan sluit je de setjes van HuberFemilet en Passionata vast al snel in je hart. Ook de vuurrode bralette van Ten Cate mag je niet missen! En voor romantische curvy pasvormen moet je bij Syl zijn.

 

Passionele partner

Transparant, gestipt zwart met geborduurde bloemen én jaretellen: de passie spat van dit setje van Aubade af.  Maar ook de look van Wolford en de pikante set van Eprise doen hoofden draaien. Rosa Faia bewijst op haar beurt dat passie ook roze gekleurd kan zijn! 

 

Lieflijk in pastel

Ben jij meer het type dat van lieve, zachte kleuren houdt? Check dan zeker het pastelroze setje met kant van Wacoal en de gebloemde body van Epure. En omdat Valentijn niet alleen rood of roze hoeft te zijn, staat ook het pastelblauwe setje van Blue Label by Naturana tussen onze favorieten. 

 

Veel plezier met Valentijnshoppen! Ontdek hier ook inspiratie voor de types ‘speels’, 'sporty', ‘luxueuze lover’ en ‘durver’. 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte