Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Deel 2: Welk Valentijnstype ben jij en welke lingerie hoort daarbij?
prev next

Deel 2: Welk Valentijnstype ben jij en welke lingerie hoort daarbij?

Vandaag is het de beurt aan de volgende vier Valentijnstypes: 'speels', 'sporty', ‘luxueuze lover’ en ‘durver’. Want of je Valentijn nu viert met een vriend(in) of met je partner, een geschikte lingerieset hoort erbij!


Speels

Hou jij het liever speels, ga dan voor de vrolijke prints van Antigel of de frisse pasvorm van LingaDore! En hoe leuk zijn de kusjes op het setje van Cosabella en de retro polkadots van Guess! Liever een doolhof aan bandjes? Aan je lover om ze te ontrafelen bij Twinset!

 

Sporty

Sporty spice, maar dan de Valentijnseditie? Kies voor de look van Puma of die van Love Stories, inclusief elastische band.  

 

Luxueuze lover

Hou jij wel van wat luxe en mag dat weerspiegeld worden in je lingerie? Scoor dan een gesofisticeerde lingerieset met prachtig borduursel van Empreinte of volg de trends met de terracotta look van Louisa Bracq. Sublieme afwerkingen met een luxueuze uitstraling vind je ook in de vuurrode body van Primadonna. Ook het roze, decoratieve setje van Barbara is een prima keuze.

 

Durver

Mag het voor jou eens met wat minder stof op Valentijn? Het tipje van de sluier wordt opgelicht in de gedurfde looks van Chantal Thomass en La Fille d’O. Nog pikanter wordt het met het uitdagende setje van Lise Charmel

 

Inspiratie voor de types ‘romantische ziel’, ‘passionele partner’ en 'lieflijk in pastel' vind je hier. Hou Lingerienet in de gaten voor nog meer Valentijn!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte