Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Delicate kleding wassen zónder uitspoelen? Het kan met Soak
prev next

Delicate kleding wassen zónder uitspoelen? Het kan met Soak

Ben jij iemand die waarde hecht aan de spullen die hij heeft en die zogenoemd soakworthy zijn? Het woordenboek beschrijft soakworthy als iets dat speciale zorg en aandacht verdient door zijn emotionele waarde. Om jouw favoriete lingerie of zwemkledij efficiënt te wassen zonder dat hij van kleur verandert, bracht het Canadese Soak een uniek wasmiddel uit: Soak Wash kan voor zowel hand- als machinewas gebruikt worden, hoeft niét uitgespoeld te worden om de zeep te verwijderen én schuimt amper!

 

Het product beperkt zich bovendien niet enkel tot het verzachten van (kanten) lingerie en zwemkledij: ook breigoed, kasjmier, sportkledij, kousen en zelfs babykleertjes komen proper, zacht en fris uit de waskamer. 


Lief voor moeder natuur

Naast zacht voor lingerie en andere delicate was, zijn Soak-producten ook zacht voor de natuur. Met een ecologische formule op basis van bio-afbreekbare, plantaardige en duurzame ingrediënten én recycleerbare flessen en labels, draagt het merk zijn steentje bij aan het milieu. Daarnaast is het product fosfaat –en kleurstofvrij. 


Hoe werkt dat dan?! 

- Voeg per kledingstuk of setje één koffielepel Soak toe aan 3 of 4 liter koud water

Tip: lingeriesetjes dienen best wel samen gewassen te worden om een gelijke kleur te behouden. 

- Laat het kledingstuk ongeveer 15 minuten inweken (“let it soak”): tijdens dit proces worden vuil en geurtjes geabsorbeerd en vastgehouden door en in het water

-  Klaar! 

 

Het product bestaat in 6 heerlijke, frisse parfums (inclusief geurloze variant) en in twee formaten. Wil jij wel eens zo een Soak-product winnen? Houd dan onze pagina en sociale media vandaag en morgen in de gaten en maak kans op je eigen fles!

 

Voor nóg meer Soakinformatie, ga naar www.soakwash.com en ontdek nog extra wastips.

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte