Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Deze innovatieve beha in 4 maten past elke vrouw
prev next

Deze innovatieve beha in 4 maten past elke vrouw

“Complex, dát is de enige juiste behamaat”, begint Sian Thomas, het hoofd van de designafdeling van Triumph, tijdens een lezing op de internationale lingeriebeurs SIL in Parijs. “Geen enkele vrouw is hetzelfde, op geen enkel vlak. En omdat we élke vrouw willen betrekken, inclusief alle verschillende maten en vormen, ontwierpen we de Fit Smart Beha van Design for life.”

 

Een gepersonaliseerde fit

Triumph, de lingerieproducent die in 1886 van start ging met het maken van beha’s, kondigt dit jaar een nieuwe collectiecategorie aan: Design For Life. De bedoeling van de collectie is dat vrouwen elke dag comfort en steun ervaren. Het eerste product van de reeks is de nieuwe Fit Smart beha: onder een misleidend simpele look zit een intelligent steunsysteem dat uit twee lagen bestaat. Dit systeem is zo ontworpen dat het de unieke borstvorm van elke vrouw nabootst en zich eraan aanpast: elke dag, elke nacht en elke maand. 

 

Sian Thomas vertelt: “Deze nieuwe reeks met innovatieve stof en uiterst goede pasvorm is het gevolg van ons uitgebreid onderzoek naar het veeleisende leven van vrouwen wereldwijd en hun nood aan gemakkelijke pasvormen en ondersteunende lingerie. Elke vrouw heeft een unieke vorm en maat van borsten en elke vrouw ervaart wel eens wisselingen in cupmaat doorheen de maand. Daarom ontwierpen we Fit Smart.” 

 

Shaped by you

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de vrouwencup een volledige maat kan verschillen in éénzelfde maand. 70% van de vrouwen ervaart een verandering in haar borst(maat) op week-, maand- of jaarbasis. Fit Smart groeit daarom mee met de borst dankzij het strechty 4D kant en de 4D foam cup. De beha heeft geen beugel, maar bevat elastische steunbandjes en 4 sluitingshaakjes, voor optimale aanpasbaarheid.

 

De beha komt in vier kleuren om elke huidskleur, elke kleerkast en elke situatie aan te vullen. De beha verschijnt bovendien in vier maten: maat 1, 2, 3 en 4 (zie afbeelding). Elke vrouw, ongeacht haar boezem, vindt haar eigen maat hiertussen.

 

Je kan de producten van Triumph in deze winkels vinden.

 

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte