Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Deze lingeriezaken gaan nu verder als één
prev next

Deze lingeriezaken gaan nu verder als één

Een tijd terug plaatsten we een oproep: wie neemt het roer over bij Lingerie Marie? Op 1 december is het zover: het roer wordt overgedragen. Vanaf december gaat lingerie Marie (Wervik, Ieper en online) hand in hand met lingerie Camelia (Westrozebeke en Gits), met Inge Foulon aan het roer.


Het verhaal achter de overdracht

Kathleen Biesbrouck neemt na 22 jaar afscheid van de zaak. Ze nam de winkel destijds over van haar mama Yvette Commeyne, die de zaak startte in 1983. Kathleen bouwde de zaak verder uit tot twee winkels, in Ieper en in Wervik, en een webshop. Twee keer won lingerie Marie de Prima Donna Award

 

Kathleen aan het woord: “Lingerie Venus en lingerie Marie is de omgeving waarin ik opgroeide, waar ik mijn talenten en passie kon ontdekken en ontwikkelen. Vandaag ben ik een gelukkige vrouw omdat ik al dat schoons van de lingerie met de klanten mocht delen. En omdat ik zoveel vrouwen een bijzonder goed gevoel kon geven door hen te helpen om er de perfecte maat en snit uit te kiezen. Maar ik was op een moment in mijn leven gekomen waarop ik me de vraag stelde waar iedereen wel eens mee worstelt: wil ik dit graag blijven doen tot mijn 67ste?  Er kwamen ook al enkele boeiende kansen op mijn pad waar ik niet kon op ingaan. Nu ben ik klaar om de volgende stap te zetten, om een nieuw verhaal te schrijven. En een nieuwe uitdaging kwam sneller op mijn pad dan verwacht: vanaf januari zal ik vaak op het stadhuis in Roeselare vertoeven waar ik start als deskundige handel op de dienst economie.”

 

Het doel van Kathleen was vooral om lingerie Marie in goede handen te kunnen doorgeven: “Voor onze klanten, voor onze verkoopsters de ‘lingerie Mariekes’, voor stad Wervik, voor stad Ieper, … In mijn zoektocht naar een overnemer kwam ik in contact met Inge Foulon. Zij startte zo’n 10 jaar geleden met lingerie Camelia in Westrozebeke. Twee jaar geleden nam ze lingerie Charmes over in Gits.  Voor ons is dit de ideale combinatie. Inge kent de lingeriewereld en heeft de nodige vakkennis. Samen met haar team is ook zij klaar voor de volgende stap en ziet ze de samensmelting van de vier winkels en de online shop helemaal zitten."

 

Belangrijk naar de klanten toe

In Wervik en Ieper blijven dezelfde gezichten in de winkels, Nathalie en Veerle. Ilana blijft het vaste gezicht voor de webshop. Alle klantenkaarten, cadeaubonnen, … blijven gewoon verder gelden.

 

Contactgegevens:

Lingerie Marie Ieper

Lingerie Marie Wervik

Lingerie Camelia Westrozebeke

Lingerie Camelia Gits

 

Uit je richting? Vind hier een boetiek in jouw buurt.

 

Lingerienet wenst Kathleen een Inge alvast veel succes toe!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte