Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Deze Lycra® nieuwigheden mag jij deze winter in je sokkenlade verwachten!
prev next

Deze LycraŽ nieuwigheden mag jij deze winter in je sokkenlade verwachten!

Komend herfst/winterseizoen zien we ook tussen de kousen en panty's nieuwe trends verschijnen. In dit artikel ontdek je hoe Lycra®, een gerenommeerde vezeltechnologie, deze trends mogelijk maakte. Met de hulp van een capsulecollectie van The Lycra Company, een wereldleider binnen de beenmodesector, worden de trends aan de hand van 5 thema's gepresenteerd. Ook modetrendspecialisten van het Stijlinstituut in Amsterdam droegen bij aan deze collectie om de recentste vernieuwingen in kaart te brengen. 

 

THEMA 1: PLAYGROUND 

Dolle pret gegarandeerd met deze originele trend! Opvallende, dynamische items komen in een vrolijk kleurenpalet. Bij de halflange kous met gekleurde streep gaan plezier en functionaliteit hand in hand: de geïntegreerde steun zorgt namelijk voor een volledige dag comfort. Als kers op de taart is de hiervoor gebruikte technologie ontstaan op basis van gerecycleerd plastic dat de voeten droog en fris houdt én mee de planeet beschermt.

 

THEMA 2: DANCE HALL

Dit tweede thema draait rond sensatie, spektakel en sensualiteit. Kies voor een gedurfde attitude en ga volledig rock 'n roll met de Dance Hall trend, perfect voor op de dansvloer. Opvallend binnen deze look is dat de kous autofixerend is en zich aanpast aan verschillende types benen, zonder rode plekken achter te laten of druk te zetten op het been.

 

THEMA 3: SPORTS ARENA

Of het nu gaat om sporten in een sportzaal of in de stad, we geven steeds meer aandacht aan fit blijven en zorg dragen voor onszelf. In de Sports Arena trend focust Lycra® dan ook op het ondersteunen van die prestaties. De verschillende technologieinnovaties zorgen tijdens het bewegen voor zweetafstotend materiaal, een fris gevoel en ondersteuning van de benen. 

 

THEMA 4: BUSINESS LOUNGE 

Ook klassiekers worden in een modern technologisch jasje gestoken dankzij de vezeltechnologieën van Lycra®. Zelfs in sandalen zien deze lange comfy sokken in college stijl er onweerstaanbaar uit. De panty op de foto zorgen dankzij een Lycra® 3D-technologie voor extra comfort en bewegingsvrijheid. 

  

THEMA 5: QUIET ROOM 

Pure maar discrete luxe keert terug in deze vijfde trend. Deze looks komen in een zacht kleurenpalet, zoals de halflange, subtiel gedrapeerde sok, die ondanks de transparantie toch duurzaamheid en comfort garandeert.  

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte