Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Duurzaam met een strakke twist: dit is OPAAK
prev next

Duurzaam met een strakke twist: dit is OPAAK

Nieuw in de rekken vanaf zomer 2020 is het Duitse merk Opaak. Op Lingerienet maak je kennis met het merk, dat vanaf april verkrijgbaar is in de lingeriespeciaalzaken.

 

Duurzaam met een strakke twist

Het Duitse label Opaak brengt een mix van elegante en sportieve stuks met ready-to-wear elementen. Door deze zorgvuldig gekozen combinatie passen de items perfect als ondergoed én als bovenmode. Opvallend zijn het strakke en sobere ontwerp en de nauwkeurig gekozen snitten. 

 

Opaak schenkt zeer veel aandacht aan een ecologisch verantwoorde en ethisch duurzame productie van de stukken en werkt daarvoor uitsluitend met Europese partners samen. Dit gaat van gerecycleerde materialen tot GOTS-gecertificeerd biologisch katoen.

 

Tell me more, tell me more

In de collectie zijn naast beha's en body's ook een bustier, strings en een aantal slips met
shapewearfunctie terug te vinden.

 

Opaak maakt gebruik van sterke kleuren zoals Alarming Red, Ink Blue of Ultraviolet, maar ook wit, nude en zwart zitten in het gamma. De beschikbare maten gaan van XS-L en van 65A-85F

 

Over de ontwerpster

Ontwerpster Agathe D. Muffert lanceerde het merk in januari 2017 en werkte daarvoor al voor modehuizen zoals Viktor&Rolf, BytheNo. en Ilja Couture in Amsterdam en Stockholm. Het hoofdkantoor bevindt zich in Keulen. Vanaf deze zomer is het merk ook verkrijgbaar in de Benelux. 

 

Ontdek nog meer leuke collecties voor de zomer in dit, dit en dit artikel.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte