Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Empreinte zet je in de bloemetjes
prev next

Empreinte zet je in de bloemetjes

Het Franse label Empreinte ziet het mooiere weer al helemaal zitten. Voor lente/zomer 2019 vond het merk inspiratie in de wilde maar poëtische Engelse tuin: pastelkleuren, zachte materialen en verfijnde, bloemvormige borduursels zetten de toon.


De Engelse tuin staat symbool voor zorgeloosheid, een vrijgevochten levensstijl en contstante vernieuwing. De moderne bloemen zijn daarbij een verleiding voor het oog. Ook in de collectie van Empreinte keert deze weelderige natuur terug via subtiele, grafische patronen in de vorm van kleine blaadjes of rozenknoppen van satijnlint. 


De collectie baadt in de pastelkleuren, gaande van roze, mintgroen tot lichtblauw. Maar ook wit en zwart mag niet ontbreken tussen deze luxelingerie. De prachtige broderie op tule en grafische kant doen je decolleté bovendien volledig tot zijn recht komen.


Empreinte is specialist in mooie lingerie voor grote cups, van C tot H. Zowel lingerie als badmode worden bij het merk voorzien van ondersteuning en versteviging die volle boezems nodig hebben.

 

Je vindt het merk in deze Belgische winkels

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte