Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Fabienne Hansoul, Belgische lingeriedesigner op Rotterdamse catwalk
prev next

Fabienne Hansoul, Belgische lingeriedesigner op Rotterdamse catwalk

De geboren en getogen Limburgse Fabienne Hansoul startte 8 jaar geleden haar eigen lingerielabel “Fabienne Hansoul Création”. Ondertussen wordt het merk verkocht in België, Nederland en de VS.

 

Fabienne woont en werkt ze al 12 jaar in Rotterdam waar ze onlangs werd uitgenodigd door de stichting Catwalk4U om op 15 april haar collectie te presenteren op de catwalk in de exclusieve “Club Villa Thalia” in het hartje van deze bruisende stad.

Ze vertoefde daar als enige lingeriedesigner in goed gezelschap met getalenteerde en ervaren designers.

 

Op de tonen van de Belgische band Arsenal stapten de mannequins over de glanzende catwalk en showden verschillende ontwerpen, van de huidige verkrijgbare collectie tot een “sneak preview”voor het grote publiek van wat er vanaf september in de winkels zal liggen...

 

De afsluiter van de show, een door Fabienne geselecteerd curvymodel, droeg een “sexy-yet-classy” zwarte jurk uitgevoerd in Franse kant en vloeiend satijn en werd op een daverend applaus getracteerd. Het ererondje waarbij Fabienne werd begeleid door dit model, was de kroon op een stijlvolle, betoverende en inspirerende show!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte