Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Gezellig cocoonen doe je zo!
prev next

Gezellig cocoonen doe je zo!

Cocoonen is het nieuwe trendwoord. Is het buiten kil en regenachtig? Dan verlangen we naar een warm deken en een outfit om lekker in weg te duiken. Heerlijk aan de openhaard of met een boek in bed, gezellig cocoonen doe je zo!

 

Laagjes zijn een echte trend dit seizoen, kijk maar naar de polkadot-outfit van het Belgische merk Pluto On the Moon. Ontwerpster An Knuft bewijst bovendien dat ook kleedjes perfect in het cocooningconcept passen en brengt, net als  de merken Cyell, Hfor en Lingadore, comfortabele en originele loungejurken.

 

Ook in badjassen kan je tot rust komen, dat zien we bij Chiara Fiorini. Liever een badjas met bijbehorende slofjes én toiletzakje? Dan past het Italiaanse merk Luna di Giorno nog beter bij jou. 

 

Heb je dat leuke berenvestje met die oortjes gespot? Dat scoor je bij het Belgische Leon & Leonie. En terwijl de two-pieces van Pluto en Medima uitnodigen tot me-time, is de eyecatcher van onze selectie toch het zachte, mouwloze vest van Laurence Tavernier.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte