Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Het schooljaar start in stijl met deze FALKE kousen!
prev next

Het schooljaar start in stijl met deze FALKE kousen!

1 september, het is ieder jaar opnieuw een spannende dag voor zowel ouders als kinderen. Het ene kind kijkt er halsreikend naar uit en het andere heeft liever een eeuwigdurende vakantie. Of misschien beseffen alle kinderen dit jaar wel dat altijd thuisblijven ook saai kan zijn. Hoe dan ook, laat het preppen van de schooltas en -outfits dit jaar een nog groter feest worden, met deze nieuwe sokken van Falke.


Zo bestaat bestseller Oxford voor heren nu ook in de kinderversie. Papa en zoon met dezelfde sokken naar werk en school. Klinkt leuk, nee? Voor de stoere jongens zijn er ook vliegtuigprints en automotiefjes.

 

Voor echte bloemenmeisjes is er de FALKE Autumn Flower, maar ook de sok Twinkle Bow met blinkende studs in de vorm van een strikje zal meisjesharten sneller doen slaan.

 

En voor een gezellig dagje thuis, of voor huiswerk maken na schooltijd, zijn er de anti-slipsokken met pluche zool.


Het maatbereik van de kousjes varieert tussen 19-22, 27-30, 35-38 en 39-42 en er zijn vershillende kleurcombinaties mogelijk. De sokken kosten tussen de €9 en de €16.

 

In deze winkels vind je de FALKE kousen.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte