Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Hoera voor Elomi: al 10 jaar trendy looks voor vollere vrouwen
prev next

Hoera voor Elomi: al 10 jaar trendy looks voor vollere vrouwen

Doet het merk Elomi bij jou een belletje rinkelen? Het label ontstond in 2008 en staat bekend om trendy looks voor vollere vrouwen. Dit jaar viert het merk zijn 10deverjaardag en dat gaat niet ongemerkt voorbij. 


Eerder organiseerde het merk in New York al een verjaardagsevenement met een hele hoop media, influencers en winkeliers uit de sector. Aanwezigen kregen de kans om een preview van de lente-/zomercollectie van 2019 mee te pikken, enkele beha’s te passen én om de hoofdontwerper van Elomi te ontmoeten: Liesl Goodman. 

 

Ook in november gaat hun feestje door, deze keer ook online, via de marketingcampagne Live Limitless. De campagne focust op een diverse groep inspirerende influencers, die allemaal symbool staan voor vertrouwen, kracht en het verleggen van grenzen. Iedere maand zal één van hen de sociale media van Elomi overnemen en een kijkje in hun leven bieden. Zo werkten voorlopig onder meer Elle Valera, Ty Alexander Williams en Cece Olisa al mee.

 

Check hier de website van Elomi.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte