Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > In de kijker: Belgische nachtmode
prev next

In de kijker: Belgische nachtmode

We staan er te weinig bij stil, maar wat vaststaat is dat België een topper is op vlak van nachtmode. We hebben héél wat mooie, inspirerende merken in onze portefeuille die vaak veel te weinig aandacht krijgen. Daar brengen wij graag verandering in. Misschien ken je de merken al, misschien zitten er nieuwe ontdekkingen bij. 1 zekerheid is er: al dit moois is op en top Belgisch en daar moeten we trots op zijn! 


Vrouwelijk, maar toch nog jong, vrolijk en speels. Zo kan je Lords&Lilies beschrijven. De stoffen en modellen zijn comfortabel, maar zien er ook stijlvol uit zodat je deze winter lekker cosy en zen kan doorbrengen. Ook weer 100% Belgisch!

 

De tijd dat homewear alleen voor binnenskamers was, is voorgoed voorbij. Daar denken ze ook zo over bij Key Cy. Het Belgische merk ijvert voor comfort meets style en combineert knusse huispakjes met fashionable velvet voor vrouwen én mannen. 

 

Een hele zondag cocoonen in de loungewear van Leon&Leonie, een nieuw Belgisch merk dat zich vooral focust op comfort, lekker gezellige stoffen en aangename modellen. Een uitgebreide collectie voor mannen en vrouwen met hier en daar een speelse knipoog. Met deze loungewear mag de zondag eeuwig blijven duren.

 

Manned, een Belgisch merk (van JellyCoe) dat zich focust op… juist ja, nachtmode voor mannen. Wat klein begon, evolueert nu naar een steeds uitgebreidere collectie met ondertussen niet alleen stijlvolle home- en bodywear maar ook bedlinnen en lederen pantoffels. 

 

De tijd van ouderwetse pyjama’s voor mannen is al lang achter ons, bij het Belgische Victor by Vandy zijn de kleuren elegant en chic en straalt het zelfs een tikkeltje dandy uit. Mooie combinaties en comfortabele stuks in aangename stoffen zorgen een eigentijdse homewearcollectie waarbij elke man wel zijn ding vindt. 

 

Pluto is een Belgisch merk dat creativiteit en vakmanschap hoog in het vaandel draagt. Hun wintercollectie is daar een prachtig voorbeeld van. De creaties ogen glamoureus en chic en trekken een heel fijne lijn tussen homewear en wat daarbuiten gezien mag worden. Het spel van stoffen en details creëert een stijlvolle wintercollectie waar we als Belgen weer trots op mogen zijn. 

 

Woody is speels, vrolijk, kleurrijk en biedt kwalitatieve sleep- & homewear voor de hele familie! De collectie is enorm uitgebreid waardoor je naar hartelust kan mix and matchen tot je jouw favoriete combinatie naar keuze samengesteld hebt! Van Woody mag het lekker gek en opgewekt zijn, zo stap je nooit meer met het verkeerde been uit bed!

 

Van de kleinste tot de grootouders. Eskimo voorziet deze winter iedereen van een cosy ensemble om die koude, gure winterdagen op de meest gezellige manier door te komen. De uitgekozen stoffen zijn zacht, comfortabel en lekker warm en gezelligheid staat voorop! 

 

Alice et maman, een Belgisch merk dat al heel wat jaartjes meedraait op topniveau. Ook deze winter verblijden ze ons weer met een nightwear, homewear, zwangerschaps- én ook mannencollectie. Maurice is de lijn speciaal voor mannen. En zowel de dames als de heren worden verwend met kwalitatieve creaties waar eenvoud en comfort voorop staat, hier en daar leuk versierd met verfijnde details in mooie zachte en neutrale kleuren. 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte