Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Knus in huis met deze mannenmode
prev next

Knus in huis met deze mannenmode

De temperaturen zakken, de nood aan gezelligheid stijgt en op veel plaatsen worden de kerstboom en de lichtjes van onder het stof gehaald. Het valt niet te ontkennen: winter is coming. En dus ook... een goed excuus voor nieuwe knusse huispakken! In dit artikel vind je een selectie van fijne mannenhomewear voor het winterseizoen.

 

Zie je een product dat je aanstaat? Kijk dan op onze store locator waar je het kan vinden.

 

Bed addicts

Echte 'bed addicts' vinden het huispak dat (letterlijk) op hun lijf geschreven is bij Arthur. Het merk Robson, dat sinds 1950 bestaat, brengt dan weer mooie motieven op pyjama's die ook als huispak kunnen dienen. Daarnaast brengt ook q.bo’, een Italiaans merk uit Puglia, zeer stijlvolle, jonge modellen voor haalbare prijzen. En bij het Italiaanse nachtmodemerk Alpina vinden we deze winter een allround pak in een superzachte stof, met mooie knopen en opstaande kraag.

 

Gestreept

Streepjes blijven raak bij mannen met smaak. Bekijk voor gestreepte prints (zowel horizontaal als verticaal) zeker de homewear van Schiesser, Peignora, Hom en Laurence Tavernier. Wat Peignora betreft, zijn er assorti huispakken voor man en vrouw verkrijgbaar in Belgische kwaliteit.

 

Sportief én comfortabel

Voor een combinatie van vest en broek met sportieve look zijn de suggesties van Victor by Vandy en het Duitse Ammann misschien wel wat je zoekt. 

 

Voor knusse twinning tips voor de hele familie, klik hier. Voor nog meer cadeautips voor hem, klik hier en voor kerstlingerie voor haar, klik hier. Volg ons ook op Instagram en op Facebook voor nog veel meer inspiratie.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte