Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Lingeriemerk HANRO steunt herbebossingsinitiatief One Tree Planted
prev next

Lingeriemerk HANRO steunt herbebossingsinitiatief One Tree Planted

Op 22 april is het Earth Day, de dag van de aarde. Het ondergoed- en nachtmodemerk HANRO gebruikt deze gelegenheid om een boom te planten bij elk verkocht item uit de huidige collectie, die overigens volledig gemaakt is van duurzame TENCELTM-vezels. Hiermee ondersteunt het merk het herbebossingsproject van One Tree Planted.

 

Bomen helpen de lucht te zuiveren die wij inademen, ze filteren het water dat we drinken en ze voorzien habitat voor meer dan 80% van de biodiversiteit in de wereld. Bossen voorzien bovendien jobs voor meer dan 1,6 biljoen mensen wereldwijd en absorberen schadelijke koolstof uit de atmosfeer. 

 

"Voor HANRO is duurzaamheid altijd een uiting van traditie geweest. Van het spinnen van het garen, over de productie in onze eigen fabrieken tot het naaien van het afgewerkt product in onze eigen faciliteiten. Al meer dan 130 jaar hebben we een impressionante bevoorradingsketen. 80% van onze stoffen zijn op eigen terrein in Oostenrijk gemaakt in de eigen STeP by OEKO-TEX®-gecertificeerde productiefaciliteiten van het bedrijf. We kopen materialen van lokale leveranciers uit onze regio. Het merendeel van onze verpakkingen is gemaakt van recycleerbaar FSC-gecertificeerd karton. Om onze toewijding aan duurzaamheid uit te drukken, zijn we er trots op dit jaar samen te werken met One Tree Planted. Door bossen te herstellen, helpen we de toekomst van de aarde veilig te stellen en leveren we een waardevolle bijdrage aan actieve milieubescherming”, zegt Stephan Hohmann, algemeen directeur van HANRO.

 

De actie loopt van 12 - 25 april in de HANRO-winkels in München, Wenen, Graz, New York en Beverly Hills en online op hanro.com en shop.hanrousa.com. Je kan HANRO het hele jaar door shoppen bij deze lingeriewinkeliers in de Benelux.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte