Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Louisa Bracq lanceert Fury to Live voor SS21
prev next

Louisa Bracq lanceert Fury to Live voor SS21

Creatief directeur Matthieu Bracq van het Franse merk Louisa Bracq vertelt: 


"Het verhaal achter deze collectie begint op de dag dat ik naar New York vloog, februari 2020. Het was de eerste keer dat ik vanuit Frankrijk reisde naar de 'City that never sleeps'. Al sinds mijn tienerjaren had ik beelden uit boeken en films in mijn hoofd, vooral uit het “Beat Generation” tijdperk.” Het is dan ook dit controversiële tijdperk dat als inspiratie diende voor de collectie “Fury to Live”.

 

Deze nieuwe zomercollectie is een knipoog naar een uitbundige en opbeurende maar gevaarlijke levensstijl. “Vandaag verlangen we terug naar die tijden, na een bang 2020 dat onze levens doorheen schudde en dat niemand zag aankomen. Laten we daarom inspiratie vinden in het verleden en de moeilijkheden herinneren die vorige generaties hebben beleefd maar ook hebben doorstaan, en laten we sterker dan ooit worden.”

Highlights uit de collectie

De collectie bestaat uit drie opvallende series:


  • Paco, een zeer gesofisticeerde reeks in de kleur Hibiscus, is een eerbetoon aan de Franse modeontwerper Paco Rabanne. Een highlight is het kettingmotief op een ondergrond van stretch tulle (Broderie Anglaise), met de blouse-bodysuit als nieuwigheid.
  • De Tribal-serie brengt onder meer een nieuwe, lange assymetrische jurk met korte mouwen en V-rug.
  • De Camo-lijn representeert dan weer de tijd van Diane Von Fürstenberg, de Belgische ontwerpster en feministe die in New York werkte en met allerhande prints speelde in haar collecties. De luipaardprint wordt in een nieuw sprankelend jasje gestoken, geïnspireerd door de pop art beweging en ook terug te vinden in het werk van Andy Warhol.

Maten

  • Full cup beha’s: 90B – 115I 
  • Andere behastijlen: van 85B – 100 H 
  • Full briefs: 38-56
  • Andere stijlen slips: 36-48 

 

Prijzen

Al de beha's uit de collectie kosten tussen de €77 en €89 en alle shorties, slips en tailleslips liggen tussen de €40 en de €53.

 

Louisa Bracq shoppen? Dat kan hier!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte