Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Maison Lejaby brengt nieuwe postoperatieve beha
prev next

Maison Lejaby brengt nieuwe postoperatieve beha

Voor winter 2020 komt Maison Lejaby, het Franse merk dat dit jaar 90 wordt, met een nieuwe postoperatieve beha. Deze maakt deel uit van de nieuwe lingerielijn Adage.  


In de collectie Adage staan dagelijks comfort, innovatie en uitstekende pasvorm centraal. Dat is ook te merken aan de postoperatieve beha, die vitale ondersteuning biedt op een cruciaal en zeer gevoelig moment voor vrouwen. Het item is ontworpen na uitgebreid onderzoek naar de behoeften van dames die een borstoperatie of reconstructie hebben ondergaan. Zij getuigden van het belang van één opvallend element: zacht aanvoelend materiaal.

 

Katoen bleek na wikken en wegen dé oplossing, die ook nog eens een groene optie was. De beha werd vervolgens door diezelfde dames getest en opnieuw aan feedback onderworpen.

 

De definitieve versie, die dit najaar in de winkels ligt, bestaat dus volledig uit katoen en wordt mooi afgewerkt met een vleugje vrouwelijk kant. Platten naden voorkomen letsel aan de borst en er is een binnenzakje voorzien voor de prothese.

 

De beha is te koop voor €79 en een bijbehorende slip koop je vanaf €39.

 

Verkooppunten van Maison Lejaby? Die vind je hier!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte