Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Nieuw: Selmark Care voor extra comfort en zorg
prev next

Nieuw: Selmark Care voor extra comfort en zorg

De zorg voor onze borsten, de juiste pasvorm en ondersteuning, is belangrijk. Maar soms zijn er momenten in een vrouwenleven waarbij er méér nodig is dan alleen een goede pasvorm en zachte stofjes. Denk maar een vrouw die net bevallen is en eventueel borstvoeding geeft. Of wie een operatie heeft moeten ondergaan. Dat zijn momenten in een vrouwenleven dat je je borsten nog meer comfort en zorg moet schenken.

 

Een merk dat zich hierin verdiept is Selmark en met hun Selmark Care lijn, speciaal gefocust op postoperatieve en borstvoedingsbeha’s willen ze net die vrouwen aanspreken. Ze bieden comfort en zelfs wat extra zorg voor de borsten die veranderingen ondergaan. Daar komt heel wat onderzoek bij kijken, jarenlange research en nu lanceren ze dus hun Selmark Care lijn.

 

Er wordt uiteraard gebruik gemaakt van de meest zorgvuldig uitgekozen materialen, stoffen, speciaal ontwikkelde patronen en een innovatieve technologische nieuwtjes. Na een intense samenwerking met heel wat specialisten, lanceert Selmark nu een aanbod aan producten die ook de goedkeuring hebben gekregen van professionelen uit de gezondheidszorg zoals oncologen, chirurgen en vroedvrouwen. De reeks bevat postoperatieve bandages, harnassen voor na operatieve ingrepen, hypoallergene beha’s voor de gevoelige huid, sportbeha’s en natuurlijk ook de borstvoedingbeha’s voor kersverse mama’s.

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte