Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Nieuw: zomers paraderen met Passionata Beach
prev next

Nieuw: zomers paraderen met Passionata Beach

Voor lente/zomer 2020 lanceert de Chantelle Lingerie Groep, designer of the Year 2019 en bekend van de merken Chantelle, Femilet en Passionata, een gloednieuwe collectie in de Benelux: Passionata Beach. Deze eerste badmodecollectie van Passionata doet haar entree met een campagne die de jeugdige geest en het plezier van reizen vertegenwoordigt. Lingerienet was benieuwd naar deze collectie en ging het gesprek aan met de Chantelle Group. Wat zij ons vertelden, lees je hier.  

 

Mixen & matchen

De CL, Chantelle Lingerie groep, heeft ervoor gekozen om de merken Passionata, Chantelle en Femilet onderling te laten matchen. Dat betekent dat de producten uit de verschillende badcollecties voor lente/zomer 2020 elkaar perfect aanvullen en dus gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Passionata gebruikt trouwens ook dezelfde materialen die in de badcollectie van Chantelle zijn verwerkt, zoals de Memory Form die ervoor zorgt dat de bikini of het badpak snel droogt en mooi aansluit op het lichaam.

 

Wat Passionata daarbij onderscheidt van de andere merken van CL is de moderne en lichte look. De focus van het merk ligt op trendy pasvormen en kleuren, wat ervoor zorgt dat het merk een jeugdige en gedurfde uitstraling heeft. 

 

Voor wie is Passionata Beach er?

Passionata focust zich op de jonge, zorgeloze vrouw die van een speelse look houdt. Op de campagnebeelden zie je deze soort vrouw, die geniet van haar vakantie. Hiermee brengt het merk een boodschap over: het belang van authentiek, vrij en zorgeloos te zijn. Passionata spoort hiermee aan niet te veel na te denken over wat anderen van je vinden, jezelf te zijn en je lichaam te accepteren zoals het is.

 

Wat mogen we verwachten?

De collectie bevat twee lijnen: Fishergirl en Seaside. Beide lijnen hebben enkele basismodellen zoals de Memory Form, de half-cup bikinitop en het klassieke strapless bovenstuk, maar ook enkele fashion pieces zoals een diep uitgesneden badpak met plunge effect en beugelloze bikinitops. Daarnaast zijn er ook matching pieces, met ondere andere een lang en een kort kleed, een topje, een short en een pareo. Heel veel combinatiemogelijkheden, dus!

 

Highlight van de collectie

De shoot voor de beelden vond plaats in Marokko en dit was eveneens een bron van inspiratie voor het merk. Je vindt dan ook kleine details van Marrokaanse elementen terug in de badcollectie. De ultieme highlight is de half-cup beha van Fishergirl. Door het visueel effect lijkt deze top op een bralette, maar hij is ondersteund met een beugel. Zo kunnen dames met een grotere boezem een bralette dragen die voldoende steun biedt tot en met een F-cup.

 

Wil je een bralette winnen van Passionata? Doe hier dan nog snel mee.

Je vindt Passionata in deze winkels

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte