Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Onze favorieten voor Valentijn
prev next

Onze favorieten voor Valentijn

Valentijn, de dag van de liefde is in aantocht. Je hebt niet altijd een reden nodig om jezelf te verwennen maar 14 februari is toch dé perfecte gelegenheid om opzoek te gaan naar een nieuw lingeriesetje. Dit zijn alvast onze favorieten, welk type ben jij?

 

Romantisch

Ben jij de cupido zelf dan zijn warme kleuren helemaal je ding! Probeer eens verschillende tinten roze met hier en daar een sierlijk accent en sla een stukje kant zeker niet af! Een mooie body zoals deze van Selmark kan een leuke afwisseling zijn van een klassiek setje. 


Speels

Ben je eerder het speelse type dan is een leuk printje of gekke kleurencombo echt iets voor jou! Het setje van Epure zit aangenaam en is helemaal in door de jonge print en frisse kleurcombinatie.


Passioneel

Vurig rood is de klassie kleur van hartstoch en passie. Ga op zoek naar doorzichtige stofjes met hier en daar een leuk strikje om het stijlvol en romantisch te houden. Heb je nog geen korset of jarretel dan is dit het moment bij uitstek om eens iets nieuw te proberen! 


Pikant

Voor de ‘Fifty shades of  grey’ fans onder ons kan je net voor dat tikkeltje meer gaan op Valentijn door bijvoorbeeld een leuk accesoire toe te voegen zoals dit masker van Lise Charmel. Met donkere kleuren in combinatie met zwart kan je voor een heel mysterieuze look gaan. Laat je sensuele kant zien! 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte