Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > #Proud To Be Me: De ongewone campagne van Lisca voor vrouwen in alle vormen en maten!
prev next

#Proud To Be Me: De ongewone campagne van Lisca voor vrouwen in alle vormen en maten!

Body positivity is nog nooit zo aanwezig geweest en maar goed ook. De laatste jaren worden vrouwen in alle vormen en maten, met al hun perfecte imperfecties in de verf gezet. Het bikini-en badpakkenmerk Lisca deed dit op een verfrissende manier in het centrum van Ljubljana, de hoofdstad van Slovénie.

Wat vrouwen zo mooi maakt is hun diversiteit en dat wordt snel vergeten. Vrouwen werden te lang in hokjes geduwd door de maatschappij waardoor ze zich gaan verstoppen voor wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Gedaan met de opgelegde standaarden, het is tijd om je perfecte imperfecties te omarmen. Vrouwen zijn vaak veel strenger voor zichzelf dan voor anderen. Waarom kunnen we tegen elkaar zeggen: ‘Je straalt helemaal.’,  ‘Wat komen je vormen mooi uit in dat kleedje.’ , ‘Je poep ziet er geweldig uit in die jeans.’,… maar geven we onszelf nooit eens een compliment? Probeer jezelf elke dag een compliment te geven en er ook echt in te geloven! Elke vrouw heeft iets om trots op te zijn!

 

‘I am what I am and I’m trying to accept that’ – Adrijana

 

18 dappere vrouwen paradeerden met trots in een badpak of bikini van Lisca in het centrum van Ljubljana. De dames hebben één voor één obstakels in verband met hun lichaam gekend zoals pesterijen, onzekerheden, onmacht,… Ze delen op deze manier graag hun overwinningen met de buitenwereld. Vrouwen zijn nu eenmaal prachtig, het is hoog tijd om dit te beseffen!

De swimwear trends van dit jaar zijn hevige kleuren met opvallende & tropische prints, etnische patronen en elegante details in de afwerking. Wie Lisca draagt kan en zal trots zijn op zichzelf. Stralen en jezelf zijn is de boodschap!

 

Ontdek meer op  www.lisca.com.

#ProudToBeMe

 

 

 

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte