Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Rock de resortlook met het Belgische Ocean Couture
prev next

Rock de resortlook met het Belgische Ocean Couture

Als je van high-end badmode houdt en de nieuwste, modieuze resortwear-look wilt rocken, is het Belgische merk Ocean Couture sowieso iets voor jou! We presenteren de nieuwste collectie, die nú in de winkels hangt, en laten ook enkele verkooppunten aan het woord.

 

Belichaming van klasse en stijl

"Bepaalde stijlen blijven bij ons een succes", vertelt ontwerpster en COO Jekaterina Rogozinska. “Seizoen na seizoen verschijnen vertrouwde stijlen in nieuwe kleuren en prints, zoals ons flatterend, comfortabel en stijlvol badpak.” 

 

Een andere troef van deze badmodecollectie is dat er uitneembare pads voorzien zijn. “Dit is iets dat moeilijk te vinden is, aangezien deze vaak in de badmode ingenaaid zijn of volledig ontbreken”, aldus de ontwerpster. Het assortiment bestaat uit badmode met beugels en cups van A tot E

 

La Vie en Rose/LVER (Tienen)

"Twee jaar geleden werd ik omvergeblazen door de prachtige collectie die Katerina kwam voorstellen. Een frisse wind in de Beachwear fashion, met een duidelijke eigen stempel, visie en look! Eigenzinnig, elegant, heel vrouwelijk en stijlvol. Ondertussen kennen de klanten Ocean Couture en komen ze zelfs terug voor een nieuw item uit de nieuwe collectie. En dit zegt al veel! Het gaat niet alleen over het mooie design, maar ook de perfectie van de pasvormen en de luxueuze stoffen. Een streling voor het oog en voor het lichaam. Ocean Couture brengt vrouwelijkheid & comfort samen, wij én onze klanten zijn fan!"


Lingerie Chantalle (Diksmuide)

"Ocean couture komt deze zomer met een vooruitstrevende collectie met luxueuze stoffen en een heel fijne afwerking. Daar ik alles ook nog eens pas voor ik het in de winkel hang, kan ik zeggen dat haar pasvorm perfect is. De velours in haar badmode geeft een mooie belijning aan je lichaam, waardoor je je goed voelt in je badpak. Kortom: het is terug een mooie vooruitstrevende en exclusieve collectie waar mijn klantjes veel succes zullen mee hebben op vakantie."


Lingerie Caline (Nieuwpoort)

"Wij werken sinds twee seizoenen met Ocean Couture, een prachtig Belgisch merk. De originele prints, kleuren en materialen en de goede pasvorm deden ons besluiten om met Jekaterina in zee te gaan. Ocean Couture is origineel, vernieuwend en anders en is daardoor een meerwaarde voor onze uitgebreide collectie badmode."

 

 

Bestsellers en nieuwigheden

De bestseller van het merk is en blijft al vijf jaar de 'Bond Onepiece'. Het badpak heeft een perfecte pasvorm, met afneembare riem en uitneembare push-up pads. Anderzijds kende het assortiment in de afgelopen jaren ook een enorme uitbreiding. “Het is een leer- en groeiproces geweest. Wat wij altijd belangrijk hebben gevonden, is vooral het luisteren naar de noden van de klant(en)”, aldus Jekaterina. 

 

Lingerie O' sesoir (Zolder)
“Ocean Couture, wat een stijlvol Belgisch badmodemerk!  Wij kopen ondertussen al enkele jaren hun swim & resortwear aan. Katerina (de ontwerpster) heeft oog voor details en werkt met kwalitatieve stoffen. Ze heeft originele klasse en mooie designs. Het is altijd fijn dat Katerina naar de klanten luistert over wat er eventueel verbeterd kan worden in modellen. Hoe wij Ocean Couture ervaren? Wel, een topmerk!”


100% Belgische badmode

"Ons 100% Belgisch badmodemerk is lokaal gevestigd. We werken met inhouse patronen en onze resortwear wordt gemaakt in lokale productiehuizen in België", voegt de ontwerpster toe. De kleuren en prints worden ontworpen en bedrukt in eigen land, een bijzondere troef volgens zowel ontwerpster als winkeliers en draagsters.


BH4U (Antwerpen)
"Ik leerde Katerina vorige zomer kennen. Ze belde mij vanop vakantie om zichzelf en haar collectie voor te stellen. Haar ongedwongen en hartelijke toon trok mijn aandacht. Nog belangrijker voor mij was dat zij een Belgisch merk ontwerpt én vertegenwoordigt! Zopas heb ik mijn eerste levering mogen ontvangen. Ocean Couture heeft stijl, maar blijft speels. Dus ja, Ocean Couture past in het plaatje van BH4U!"

Ecologie als focuspunt

Het Belgisch label focust bij elke collectie op het minimaliseren van afval en is altijd bezorgd over hun impact op het milieu. Milieuvriendelijk betekent overigens niet minder in kwaliteit of minder mooi. Jekaterina vertelt: “Het betekent eigenlijk dat we tijdens het stofproces minder, minimale of geen schade aan ecosystemen of aan het milieu toebrengen. Milieuvriendelijkheid staat voor een levensstijl hebben die beter is voor het milieu. Het draait allemaal om het zetten van kleine stappen richting moeder aarde om van deze planeet een betere plek te maken voor onze gemeenschappen en toekomstige generaties.”


Lingerie Olijf (Rumbeke)
“Het is nu het 4de jaar op rij dat wij in de winkel assortiment van dit prachtige Belgische label hebben. Ik laat me niet alleen bekoren door de mooie prints, snitten,… maar bij Ocean Couture hebben ze ook oog voor ecologie. Zo werd bijvoorbeeld uit de collectie ’19 of ‘20 een bikini en ceintuurtje van een badpak in een look-a-like-snakeprint gemaakt van gerecycleerde visnetten vanop de zeebodem. Ook het inzetten van ateliers in België is een grote plus. Bovendien wordt er feedback gevraagd aan ons, retailers, en wordt er daadwerkelijk rekening gehouden met bemerkingen,... Het maakt het verhaal helemaal compleet. Ik ben fan!”

 

Je vindt de gegevens van alle verkooppunten via onze store locator.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte