Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > s Avonds bloeit de liefde op: nachtmode voor Valentijn
prev next

s Avonds bloeit de liefde op: nachtmode voor Valentijn

Op zoek naar een Valentijnscadeau voor jouw droomprins(es)? Kijk eens tussen onze selectie!


Assorti

Wil je matchen met je liefde op Valentijnsdag? Ga dan voor een koppel-look met Zimmerli, Leon&Leonie, Skiny of Huber. Verliefd koppeltje all the way! 

 

Ontspannen avondje

Plan jij met Valentijn een ontspannen avondje aan de televisie? Ga dan voor de laid-back looks van Hfor of Pastunette Deluxe. Comfortabel en toch elegant zijn, dat lukt je met Le Chat. En voor de mannen is Manned de ultieme tip voor een liefdevol avondje ontspannen.

 

Valentijnprints

Ben jij een liefhebber van leuke prints? Check dan zeker de pyjama van Cosabella met het motief van hartjes-lollies! Lords & Lilies heeft dan weer een romantische look met vlinderprint en Canat komt met een grijs kleedje met sportieve rood-witte streep aan de zijkant.

 

Zwoele nachten

Mag Valentijnsnacht voor jou extra zwoel zijn? Spot dan gauw Luna di Seta, Fraly of Cybèle in de rekken van jouw lingeriespeciaalzaak. Vuurrood verlangen wek je dan weer gemakkelijk op met Vela Lingerie, Alice et Maman en Simone Pérèle.

 

Wat je ook doet voor Valentijn, met de tips van Lingerienet zit je goed.

 

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte