Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Samen in de strijd tegen borstkanker
prev next

Samen in de strijd tegen borstkanker

Oktober is de maand waarin er wereldwijd bewustzijn wordt gecreëerd rond borstkanker, een ziekte die vandaag zo'n 1 op 8 vrouwen treft. Anita Care presenteert daarom de nieuwigheden in haar prothesebehagamma én we ontdekken een leuk accessoire...

 

Think Pink, Think Anita

Think Pink is een initiatief dat vrouwen verenigt in de strijd tegen borstkanker. Naast informeren en sensibiliseren met hun nationale borstkankercampagne, ondersteunt Think Pink ook zorprojecten en financiert het wetenschappelijk onderzoek. 

 

Omdat het Duitse lingerielabel Anita sinds 2017 vaste partner is van Think Pink, zet het merk in oktober nieuwe functionele en tegelijkertijd modieuze prothesebeha’s van de Anita Care collectie in de kijker. Zo verschijnt er onder meer de nieuwe 'Airita' prothesebeha met ademende voorgevormde spacercups. Deze beha dankt haar naam aan de luchtcirculatie die door een 3D jacquard stof geboden wordt. Een frisse polkadot geeft het product, dat verkrijgbaar is in zwart en crystal, een frisse touch. Ook prothesebeha Clara vervoegt sinds september de collectie, met driedelige cups van licht glanzend functioneel tricot, subtiele transparantie en elegante comfortschouderbandjes. Verkrijgbaar in de kleuren desert, skin en wit. En natuurlijk betekent een nieuw seizoen ook de lancering van nieuwe kleuren. Zo worden bestaande beha’s vanaf nu ook ondergedompeld in Mellow Rose (Safina) en Granat red (Lisa). Om Anita Care te shoppen, kan je terecht in deze winkels.

 

Xandres for Think Pink

Ook Belgisch modehuis Xandres wilt haar steentje bijdragen aan de borstkankermaand met de lancering van een exclusieve Think Pink sjaal. Ideaal voor wie op zoek is naar een roos accessoire dat tegelijkertijd het goede doel ondersteunt. Deze roze sjaal is een kleurrijk symbool voor comfort en warmte, maar ook voor solidariteit. Want voor elk verkocht exemplaar gaat tien euro naar Think Pink. Vanaf 1 oktober te koop in de Xandres en Xandres Gold winkels en online.

 

Houd lingerienet de komende tijd in de gaten voor meer artikels rond dit thema!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte