Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Shapewearmerk SPANX breidt uit met corrigerende broeken
prev next

Shapewearmerk SPANX breidt uit met corrigerende broeken

We kennen het merk SPANX van de shapingartikelen voor buik, billen en benen. Maar tot nu toe waren enkel de leggings ook echt ready-to-wear. Goed nieuws hieronder!

 

Het merk brengt nu een hippe streetstyle broekencollectie die ook het figuur corrigeert, maar waarbij deze correctie dus in het kledingstuk zelf zit. Lekker warm maar vooral ook heerlijk comfortabel tijdens thuiswerkdagen. En voor dat boodschapje tussendoor: drie keer raden wie het stijlvolst én comfortabelst rondloopt in de supermarkt (op die man met zijn losse jogging na). 

 

De broeken geven de nodige ondersteuning en zijn mooi afgewerkt met knoopjes of ritsen om een echte ready-to-wear look te bekomen.

 

Je kan kiezen uit verschillende collecties: 

  • Zo is er het gamma ‘The Perfect Black Pant’ dat, zoals de naam zegt, allerhande zwarte broeken bevat: een skinny, een Hi-Rise Flare, een Backseam Skinny en een Slim Straight Leg. Met de ene ga je heel gekleed naar kantoor, een andere is dan weer geschikt voor elke activiteit.
  • Voor wie al langer een leren broek overweegt, is er de ‘Leather-Like’ Ankle Skinny Pant met leerachtige stof en de structuur van een leren broek met 5 pocket styling.
  • Voor de Denim lovers zijn er Jean-ish Leggings en skinny’s in zwart, Twilight Rinse (donkerblauw), Light Vintage (lichtblauw) en wit.
  • En tot slot zijn er ook nog de Faux Leather Leggings, leggings die je ook perfect als broek kan dragen. De basis Faux Leather legging kent inmiddels een hoop varianten, zoals de Faux Leather Moto leggings en de Faux Leather Camo leggings.

 

Je kan het merk Spanx shoppen in deze winkels. Bel even of spring even binnen om te vragen of de broeken op voorraad zijn.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte