Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > sloggi blaast 40 kaarsen uit met dit verbluffend rapnummer
prev next

sloggi blaast 40 kaarsen uit met dit verbluffend rapnummer

sloggi bestaat 40 jaar en dat viert het gekende ondergoedmerk op een bijzondere manier: in samenwerking met streetwise rapster Lil' Ol' Granny werd vandaag de verrassende track ‘Granny Got Pants’ gelanceerd. 

 

Het nummer is een nieuwe versie van 'Baby Got Back', de megahit uit de nineties, en viert het recht van alle vrouwen op comfortabel ondergoed. En het straalt een heel andere vibe uit dan ‘Lang zullen ze leven’...

 

Lil' Ol' Granny (of L.O.G.) heeft haar eigen draai gegeven aan de iconische songtekst van het oorspronkelijke nummer en maakte een splinternieuwe remix met de naam 'Granny Got Pants'. Het resultaat is een taalkundig hoogstandje dat niet alleen meer over billen gaat, maar ode brengt aan echt comfort voor billen van alle soorten en maten – ongeacht leeftijd, etniciteit, afkomst of geslacht. 

 

Granny Pants: make-over van allereerste sloggi slip uit 1979

Het ondergoedmerk en de streetwise rapster delen de overtuiging dat je altijd trouw moet blijven aan jezelf. Hoe je je voelt is belangrijker dan hoe je eruit ziet. Dat was zo in 1979 toen de Maxi-onderbroeken van sloggi voor het eerst in de winkel lagen en dat geldt nu nog steeds.

 

Om dit en het bevrijdende gevoel van écht comfort te vieren, brengt sloggi een make-over van de best verkopende Maxi-onderbroek: The '79. De slip is gemaakt van katoen met LYCRAⓇ-vezels, wat zorgt voor een ongeëvenaard comfortabele onderbroek. 

 

Bekijk de videoclip hier: 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte