Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > sloggi gaat helemaal snorri: ondergoedmerk en Movember slaan de handen in elkaar
prev next

sloggi gaat helemaal snorri: ondergoedmerk en Movember slaan de handen in elkaar

Prostaatkanker, teelbalkanker, mentale gezondheidsproblemen en de preventie van zelfmoord: er wordt nog te weinig over gepraat onder mannen. Let’s talk about it!

 

Limited-edition sloggi x Movember-collectie

Movember is een toonaangevende liefdadigheidsinstelling die geld inzamelt en een verschil maakt op het gebied van mentale gezondheid, preventie van zelfmoord, prostaatkanker en teelbalkanker. Als geliefd ondergoedmerk voor mannen, en officiële partner van Movember, wil sloggi ook zijn steentje bijdragen in het creëren van bewustzijn rond deze issues.

 

Vaders, broers, zonen, ooms, en vrienden - over de hele wereld verliezen ze elke minuut, elke dag te vroeg, hun leven aan fysieke en mentale aandoeningen. Vaak zijn ze nochtans grotendeels te voorkomen. Movember gaat de uitdaging aan om de stilte te doorbreken rond deze thema’s en belooft verandering voor mannen teweeg te brengen. 

 

Als wereldwijde partner van Movember sluit sloggi zich aan bij de beweging en wil het ondergoedmerk een verschil maken op zijn eigen manier: de GO collectie, geliefd voor zijn comfort door heel wat mannen wereldwijd, verschijnt nu in een limited edition met Movember-print.

 

Met het nieuwe sloggi × Movember-assortiment kan je je steun voor Movember tonen en tegelijkertijd een echt statement dragen. De limited-edtion collectie bestaat uit de exclusieve GO Mini, Hipster en Short, verkrijgbaar in een 2 of 3-pack. De 2-pack bevat één all-over snorprint en één zwart design met een tailleband in snorprint. In het 3-pack vind je ook een witte onderbroek, met een subtiele moustache.

 

Meer info op movember.com.

 

Deze winkels verkopen het merk sloggi.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte