Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Sneak preview zomer 2018
prev next

Sneak preview zomer 2018

Zomer 2017 moet nog officieel uit de startblokken schieten maar we kijken toch ook al eens vooruit welke trends zomer 2018 in petto heeft.

 

Grafische en geometrische patronen vinden hun weg naar de (bad)mode, wat resulteert in een minimalistische stijl die onconventioneel, nu en dan gedurfd maar nooit vanzelfsprekend wordt.

 

Tweede opvallende trend is de invloed van de (water)sport. Een minimum aan prints, het gebruik van kleurblokken en een eenvoudige snit typeren deze badpakken en bikini’s. De technische stoffen geleend uit het sportuniversum krijgen hier een verfijnde herinterpretatie.

 

Trend drie brengt een natuurexplosie van jewelste. Fauna en flora prints in een fantastisch kleurenpallet bezorgen je een instant vreugdegevoel en trekken de aandacht van zelfs de meest verstrooide badgast.

 

Kernwoorden als nomade, rebels en avontuurlijk geven aan dat deze vierde trend geen grenzen kent. Het opwindend gevoel van vrijheid en de drang om nieuwe werelden te ontdekken mondt uit in onuitgegeven en gedurfde combinaties. Zo smelten gipsy prints en abstracte patronen moeiteloos samen met strepen en bloemenmotieven.  

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte