Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Strandkleedjes en hoe ze te dragen + WINACTIE
prev next

Strandkleedjes en hoe ze te dragen + WINACTIE

Ben jij een van de gelukkigen die nog een zonnige vakantie heeft geboekt? Dan mag deze tuniek van Rosa Faia niet ontbreken in je koffer! Lees hieronder hoe je ze kan dragen én hoe je ze kan winnen! 


Wat kan je winnen?

Twee soorten Rosa Faia strandkleedjes uit de North Shore Mix & Match collectie. Denk aan een combi van vintage bloemenprint en blauw-witte vichy ruit, die om je heen wappert terwijl je over het strand flaneert... 

 

De Akalani-tuniek met bloemenprint heeft franjes aan de mouwen en de zoom voor een perfect afgewerkte beachlook, terwijl de Papanui-jurk versierd wordt met een prachtige vichy ruit. Alle modellen binnen deze mix & match badcollectie kunnen naar hartelust worden gecombineerd. 

 

Hoe kan je ze dragen?

Afhankelijk van je lengte, formaat en persoonlijke voorkeur, kan je een tuniek op verschillende manieren dragen.

 

Puur tuniek

De tuniek op zichzelf is een prachtig statement stuk. Draag er een platte sandaal onder voor een iets stoerdere look of ga voor een vrouwelijk hakje en verleng zo je benen. Klaar voor een zomerse poolparty of een dagje shoppen (gemakkelijk aan en uit te trekken).

 

Over je zwemkledij

Hoe handig is het om de tuniek over je hoofd uit te trekken en daarna meteen de zee in te gaan? Ideaal dus voor een dagje aan het strand. Drie keer raden wie tussen het zwemmen door de cocktails mag gaan halen... ;).

 

De mix & match collectie van Rosa Faia Beachwear omvat bovendien ook een highlight haltertop met speelse franjes (tot aan H-cup) en slips met verfijnde randen en hoge snit. Allemaal te matchen met de te winnen strandkleedjes. 

 

Op een broek

Voor sommigen voelt het net iets comfortabeler om de tuniek met een broek te combineren. Kies voor een ietwat strakker wit exemplaar, of juist voor een comfy stuk met wijde pijpen. 

 

Onder een jas

Wanneer het wat frisser wordt, is de tuniek perfect te combineren met een kort stoer jasje, bijvoorbeeld in leer, of juist met een klassieke trenchcoat. Eindeloze mogelijkheden!

 

Hoe doe je mee?

Overtuigd? Doe hier snel mee aan onze wedstrijd en maak kans op jouw exemplaar!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte