Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Sunflair brengt badcollectie voor vrouwen met borstprothese
prev next

Sunflair brengt badcollectie voor vrouwen met borstprothese

In oktober is het borstkankermaand: hét moment om vrouwen met een borstprothese te inspireren en informeren over geschikte, mooie collecties lingerie en badmode!

 

Eerder spraken we al over de Anita Care lingeriecollectie voor dit najaar, maar geschikte mastectomy badmode? Daarover las je nog niet veel. Goed nieuws: vandaag presenteren we je de Sunflair careproducten voor in en rond het water!

 

Bij goede prothese-artikelen is het belangrijk dat de artikelen hoog toe zijn aan de voorkant en dat ze onder de armen extra goed en hoog aansluiten. Op die manier blijven de littekens goed verborgen. Sunflair past dit op een onmerkbare manier toe, waarbij er niet ingeboet wordt op de elegantie van de modellen en de waaier aan frisse prints.

 

Zo zien we onder meer een etnisch getinte tankini en badpak met zigzag-motief. Daarnaast verschijnen one-pieces met vrolijke strepen naast vrouwelijke badpakken met glitter- en mesh details.

 

Highlight van de collectie? Dat is volgens onze redactie de combinatie van de cropped bikinitop met dierenmotief en de bijpassende broek. Ideaal om over het strand te flaneren en ook leuk als vrijetijdslook.

 

De producten passen zich bovendien aan zoals een tweede huid, zijn onderhoudsarm en zorgen voor een strelend zacht draagcomfort.

 

De prijzen liggen tussen €93,95 en €119,95.

 

Het merk Sunflair kan je in deze winkels vinden. 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte