Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Terug naar de Roaring Twenties met Great Abby van Rosa Faia
prev next

Terug naar de Roaring Twenties met Great Abby van Rosa Faia

Vol levenslust de hele nacht dansen en genieten in het licht van de schijnwerpers – in de gouden jaren 20 ontdekten vrouwen een heel nieuw levensgevoel en gooiden oude conventies overboord. 


Great Abby van Rosa Faia eert deze vrouwelijke tijdgeest van de bruisende naoorlogstijd: onafhankelijke, sterke vrouwen die weten wat zij willen en niet meer in een – letterlijk– korset gevangen willen zijn. Zij hechten waarde aan stijl, zonder af te zien van een vrij draaggevoel.


Great Abby

In edel zwart of krachtig cherry herinnert het hoogwaardige Franse kant in Chantilly look aan de art deco stijl, terwijl de bloemendessins zorgen voor een heuse portie glamour. 

 

Een beugelbeha in een allover kanten optiek, een moulded softbeha van cleane microvezel met kant of de softbody met stijlvolle kanten inzetstukken: alle modellen getuigen van oog voor details, de pasvorm en comfort. Er is gekozen voor drieledige cups, waarbij de bovencup gevoerd is met licht elastische tule en de ondercup met een zachte niet-elastische voering.

 

Big-cup support tot J-cup 

Het Big Cup-model gaat van cup F tot J en heeft vierdelige cups en een vormstrook aan de zijden voor een extra stabiele steun. De schouderbandjes zijn van elastisch kant en zijn bij de grote maten breder én met ontlastende werking.

 

De speelse softbody

Naast de beha's, bevat deze nieuwe collectie ook een speelse, kanten softbody met beugel (B-E). De doorlopende stroken van kant flatteren het vrouwelijke silhouet. Een sensueel en speels detail is het elastische kanten boordje aan het been.

 

Matchen met billen en benen

Bijpassende slips zijn de tailleslip en hoge tailleslip+ van zachte microvezel. De brede zijstroken van kant op tule passen bij het florale dessin van de beha’s. De elastische kanten boord sluit niet alleen zacht en onopvallend, maar valt ook mooi om billen en been. Naast de verleidelijke cherry kleur, is er ook een zwarte versie, gevoerd in een contrasterende nude kleur.

 

Shop de collectie in deze verkooppunten.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte