Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Think Pink, Think Anita
prev next

Think Pink, Think Anita

Anita, het Duitse merk dat streeft naar het allerbeste voor elke vrouw, zal ook dit jaar weer samenwerken met Think Pink. Anita is sinds 2017 vaste partner van Think Pink, dat aandacht voor borstkanker vraagt en wetenschappelijk onderzoek financiert. 


Ook dit jaar zal in oktober alles in teken staan van borstkanker, de vreselijke ziekte die vandaag 1 op 8 vrouwen treft. Om die reden zet Anita de functionele en toch modieuze prothesebeha’s uit de Anita Care collectie extra in de kijker. 


Met de nieuwe modellen Caroline, Mila en Clara Art wilt het merk via zachte materialen en aangepaste snitten volledig aan de noden van vrouwen na een borstoperatie voldoen. De Clara Art is bovendien ook geschikt voor dames met een maatje meer: tot en met de F-cup zorgen bredere schouderbandjes voor extra comfort.


Voor elke dresscode weet Anita Care raad: van everyday basic tot verleidelijk kant, in romantische bloemenmotieven, urban chic ruitjesmotief of grafisch ellipsmotief. Iedereen verdient een stralende decolleté en het nodige comfort.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte