Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > #TogetherWeTriumph
prev next

#TogetherWeTriumph

Triumph lanceert wereldwijd de campagne #TogetherWeTriumph. In 2018 ligt de focus nog meer op ‘empowerment & togetherness’. Vandaag de dag kunnen we termen als ‘girlpower’ niet meer wegdenken. Het merk steunt dan ook vrouwen in alle shapes and sizes die elkaar steunen. #TogetherWeTriumph viert het bestaan van vrouwen over de hele wereld!

 

“Behind every women is another woman who inspires and helps her and this is what we want to celebrate.”
- Triumph Managing Partner, Markus Spiesshofer


Sterke vrouwen met ambitie, een doel en een stem komen steeds meer in beeld. Deze campagne zet ‘real life’ momenten in de kijker waarbij eigenschappen zoals kracht, begrip en vriendelijkheid naar boven komen. Deze worden weerspiegeld in verschillende scenes: een vrouw die een andere vrouw helpt met haar kleuter, een vriend die een ander vriend te hulp schiet, een hand om haar op te trekken, een huwelijk, een moment van Triumph op het podium,… Deze momenten tonen aan dat solidariteit en samenhorigheid vrouwen sterker maakt. Triumph ontwikkelt al 130 jaar lang lingerie met als doel dat vrouwen zich goed in hun vel voelen. Door de jarenlange ervaring en ontwikkeling van technologie & design slagen ze daar volgens ons zeker in!

 

“By deliberately moving away from a product centric campaign, it has given us a fresh perspective to our communication across all our channels.”
- Suzanne McKenna, Head of Brand

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte