Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Uitgeruster en energieker met mey Zzzleepwear
prev next

Uitgeruster en energieker met mey Zzzleepwear

Ga voor een nieuwe sleep-life-balance met mey Zzzleepwear, de eerste nightwear ter wereld met CELLIANT®-viscose die lichaamswarmte omzet in energie.

 

25 % van de mensen hebben tegenwoordig te kampen met lichte tot ernstige slaapproblemen. Daardoor volgt op een drukke dag vaak een net zo onrustige nacht – met veel te weinig ontspannen slaap om ‘s ochtends uitgerust aan de dag te beginnen. Met de nieuwe serie Zzzleepwear met N8TEX®2.0-technologie brengt CELLIANT® daar verandering in.

 

Het geheim zit hem in de ademende stof van de mey nightwear: het innovatieve N8TEX®2.0 met CELLIANT®-technologie. Bij de CELLIANT®-technologie wordt een gemengd mineraalpoeder in de viscosevezel verwerkt, waardoor de lichaamswarmte tijdens het slapen in volspectrum infraroodenergie wordt omgezet en aan het lichaam wordt teruggegeven. Daardoor worden de plaatselijke doorbloeding en de zuurstofvoorziening van de cellen gestimuleerd.

 

Weetjes en kenmerken

  • De innovatieve stof N8TEX®2.0 met CELLIANT®-technologie zorgt voor een goede regeneratie tijdens de slaap en een ontspannen nachtrust.
  • In combinatie met een uitgekiende vormgeving zorgt de CELLIANT® -viscose ervoor dat de nightwear-serie Zzzleepwear aangenaam zit en heerlijk zacht aanvoelt.
  • Door de combinatie van 75 % katoen en 25 % CELLIANT®-viscose zorgt de stof voor een goede warmteregulering tijdens het slapen en een natuurlijk gevoel op de huid.
  • De serie Zzzleepwear met N8TEX®2.0-technologie is verkrijgbaar in de kleuren Natural en Deep Taupe.

 

Mey shoppen? Dat kan in deze winkels.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte