Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Verleg je loopgrenzen tijdens de Antwerp Ten Miles
prev next

Verleg je loopgrenzen tijdens de Antwerp Ten Miles

Na of met borstkanker de loopschoenen aanbinden: het is niet evident. Omdat we samen sterker staan, zoeken Think-Pink en Anita 20 Anita’s. Elke Anita had of heeft borstkanker en bereidt zich onder professionele begeleiding van GO2SPORT voor op 5 km of ongeveer 15 km lopen tijdens de Antwerp Ten Miles op 22 april 2018. Achter en naast hen lopen buddy’s die deze uitdaging samen met alle Anita’s tot een goed einde brengen.

Waarom Anita worden? Elke Anita staat symbool voor het doorzettingsvermogen van lotgenoten met of na borstkanker. Alles is misschien niet meer mogelijk, maar toch nog heel veel. En vooral meer dan je zelf durft vermoeden. Dankzij de gratis professionele begeleiding met wekelijkse training en de medische opvolging verschijn je perfect voorbereid aan de start.

Wie kan deelnemen als Anita?
• Je hebt of had borstkanker.
• Je bent sportief.
• Je bent gemotiveerd om je loopgrenzen te verleggen.
• Je daagt elke zaterdagmiddag op voor training op de atletiekpiste van Beveren.

Wanneer kun je niet deelnemen?
• Negatief advies na een sportmedische evaluatie
• Onvoldoende motivatie om deel te nemen aan het voorbereidingstraject

Jij kiest je afstand
Ga jij voor 5 km lopen? Of wil je 10 Miles tot een goed einde brengen? De keuze is aan jou. De trainingssessies vinden elke zaterdagmiddag plaats op de atletiekpiste van Beveren. Daarom zijn we in de eerste plaats op zoek naar deelnemers uit de regio Antwerpen of Noord-Oost-Vlaanderen. Trainer Rudi Frankinouille voorziet telkens 2 sessies: van 12.15 tot 13.30 u. of tussen 13.30 en 15 u.


Zin om deel te nemen?
Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Bezorg  via think-pink.be/acties een motivatietekst die uitlegt waarom jij geselecteerd moet worden.
Wil je meer info? Neem dan contact op via info@runforthink-pink.be of 0468 30 50 05.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte